Дунавія Примітки | Навігаційне менюРесторан "ФОРТЕЦЯ" - Менюпідказкою
Болгарська кухня
Дунавія — традиційна болгарська страва із птиці.
Балканська страва, що готується на барбекю з використанням екологічно чистого деревного вугілля та деревини фруктових порід.
На цю ставу як і на багато інших національних страв Болгарії влив здійснила турецька культура і кухня. Адже, минуле панування в Болгарії Османської імперії залишило глибокий турецький слід у назвах і складі страв болгарської кухні.
Дунавія — соковиті шматочки курки, приготовлені на барбекю з шинкою, сиром Чеддер, маслинами та помідорами.[1]
Примітки |
↑ GORESH.NET, Web-Design Studio. Ресторан "ФОРТЕЦЯ" - Меню. archive.org.ua. Процитовано 2016-05-07.
На цю статтю не посилаються інші статті Вікіпедії. Будь ласка, скористайтеся підказкою та розставте посилання відповідно до прийнятих рекомендацій. |