Інша (роман) Зміст Сюжет | Персонажі | Примітки | Посилання | Навігаційне менюОфіційний сторінкаОфіційний сайт аніме-адаптації AnotherОфіційний сайт фільму AnotherІнша (роман)Інша (роман)TwitterAnime News NetworkAniDBInternet Movie DatabaseKINENOTEOpen Media DatabaseOnline-FilmdatenbankThe Movie DatabaseČSFDвиправивши або дописавши її

РанобеРомани 2009Манґа 2010Аніме-серіалиАніме 2012Аніме-фільмиФентезійні романи 2009Фентезійні романи ЯпоніїЕкранізовані романи ЯпоніїЯпономовні фантастичні романиOVAШкільні аніме та манґаАніме та манґа для чоловіківАніме та манґа у жанрі надприродне


романЮкіто Аяцудзі29 жовтня2009манґааніме











































Another

Another (novel) Cover.jpg
Обкладинка роману Another


アナザー
Інша
Жанр
жахи, містика

Ранобе
Автор
Юкіто Аяцудзі
Видавець
Kadokawa Shoten
Публікується в
Yasei Jidai
Період випуску
29 жовтня 2009 — дотепер

Манґа
Автор
Юкіто Аяцудзі
Ілюстратор
Хіро Кієхара
Видавець
Kadokawa Shoten
Видавницький лейбл
Young Ace
Період випуску
березень 2010 — січень 2012
Кількість томів

4+1 (0-й том)

Аніме-серіал
Режисер
Цутому Мидзусіма
Студія
P.A. Works
Період показу
10 січня 2012 — 27 березня 2012
Кількість серій
12+1 (OVA)

Аніме-фільм
Режисер
Такесі Фурусава
Сценарист
Сатіко Танака
Студія
Kadokawa Pictures
Дата виходу
4 серпня 2012

Another (яп. アナザー анадза:, Інша) — роман Юкіто Аяцудзі, що вийшов 29 жовтня 2009 року, та його однойменні манґа- та аніме-адаптації.




Зміст





  • 1 Сюжет


  • 2 Персонажі

    • 2.1 Головні персонажі


    • 2.2 Другорядні персонажі



  • 3 Примітки


  • 4 Посилання




Сюжет |


В 1972 році, за 26 років до основних подій роману, в результаті нещасного випадку загинув Місакі Йоміяма, учень 3-3 класу середньої школи міста Йоміяма. Він був зразковим учнем, їм захоплювались вчителі та учні. Тому його смерть стала несподіванкою для інших. Клас почав вдавати, що Місакі живий і разом з ними. А директор навіть примудрився залишити місце для Місакі на випускній церемонії. І врешті Місакі раптом справді з'явився — на випускному фото того самого класу, який так не хотів визнавати смерть однокласника. В наступні роки нові учні класу 3-3 та їхні родичі стали щомісяця таємничо помирати від прокляття, що прийшло через те, що люди призвали в клас того, хто вже не існує. Перепробувавши різні засоби, учні та вчителі знайшли зворотну магію: для запобігання смертей необхідно було ігнорувати одного з живих учнів, неначе саме його не існує, тим самим як би звільняючи місце в класі для мерця.


15-річний Коїті Сакакібара приїжджає в місто Йоміяма до бабусі з дідусем і тітки Рейко, так як його батько був відправлений на роботу до Індії. В середній школі Йоміями Коічі потрапляє до класу 3-3, який з самого початку здається дивним. Клас здається сильно ізольованим від всіх інших. Головний герой помічає однокласницю з пов'язкою на оці, Meй Місакі, яку всі ігнорують і роблять вигляд, що її не існує. Коїті, нічого не знаючи про прокляття класу, спілкується з Мей, результатом чого став початок низки смертей. Клас вирішує зробити Сакакібару другим «невидимим», проте це не зупиняє прокляття. Тоді учні класу перестають ігнорувати Мей і Коїті, розповідаючи останньому всю правду про прокляття. Тепер вони починають шукати спосіб зупинити смертельні події.



Персонажі |



Головні персонажі |



Коїті Сакакібара (яп. 榊原 恒一 Сакакібара Ко:їті)


Сейю: Ацусі Абе

15-річний хлопець. Переведений в клас 3-3 середньої школи Йоміями з Токіо в 1998 році, але перед початком навчання був госпіталізований через пневмоторакс. Живе з бабусею, дідусем і тіткою Рейко в Йоміямі, так як його батько відправлений на роботу до Індії.



Мей Місакі (яп. 見崎 鳴 Місакі Мей)

Сейю: Нацумі Такаморі

Учениця класу 3-3. На лівому оці носить пов'язку, під якою штучне, лялькове око. Завдяки йому дівчина може бачити особливий «колір смерті», видний у тих, хто вже помер або скоро помре.



Рейко Мікамі (яп. 三神 怜子 Мікамі Рейко)

Сейю: Наоко Сакакібара

Тітка Коїти з боку матері і замісник класного керівника класу 3-3. Допомагає Коїті та іншим учням знайти спосіб подолати прокляття. В кінці історії стає зрозуміло, що вона і була мерцем. Вбита в 1996 році.



Другорядні персонажі |


Ріцуко Сакакібара — матір Коїті. 15 років тому, а точніше 1983 року, переїхала в Йоміяму, щоб народити Коїті, і померла, так як в цей рік її молодша сестра Рейко вчилась у класі 3-3. Ученицею цього класу Ріцуко була в 1972 році. Вона було однокласницею Місаки Йоміями.


Йосуке Сакакібара -батько Коїті. Вчитель. Зараз працює в Індії по програмі обміну досвіду. Він регулярно дзвонить своєму синові, щоб поговорити і поскаржитися на спеку.


Таміе (яп. 民 江 Таміе) — бабуся Коїті по лінії матері.


Рьохей (яп. 亮 平 Ре: хей) — дідусь Коїті по лінії матері.


Юкійо Місакі (яп. 見 崎 ユ キ ヨ Місакі Юкійо) — художниця. Працює під псевдонімом «Кирика» (яп. 霧 果). Спеціалізується на виготовленні ляльок; має власний маленький магазин-салон «Йомі в сутінках». Хоча Мей кличе її матір'ю, насправді Кирика доводиться їй тіткою; її власна дитина народився мертвим. За словами Мей, хоч вони і живуть разом, але поводяться один з одним, як чужі. Проте, Кирика по-своєму піклується про Мей і турбується за неї.


Сейю: Хітомі Харада


Місакі Фудзіока (яп. 藤 岡 未 咲 Фудзіока Місакі) — сестра-близнюк Мей Місакі. Вона виросла в малозабезпеченій сім'ї, була веселою і товариською. Коли Мей і Мисак дізналися, що вони — рідні сестри, то стали зустрічатися і дуже подружилися. Однак незабаром Мисак померла в квітні 1998 року від раку. Перед смертю тягнулася за телефоном, щоб зателефонувати Мей. Саме вона була першою жертвою. Померла до того, як в клас прийшов Коїті (це свідчило про те, що на той час в класі вже був зайвий). Але про смерть Мисак Фудзіока (а також про те, що вона і Мей — близнюки) не знав ніхто з класу, і тому про початок лиха дізналися тільки після смерті Сакурагі.


Сейю: Хіромі Іґарасі


Міцуо Фудзіока (яп. 藤 岡 ミ ツ ヨ Фудзіока Міцуо) — сестра-близнюк Юкійо, рідна мати Мей Місакі. Коли сестри вийшли заміж, то вона народила близнюків, а дитина Юкіё помер, через що вона мало не збожеволіла. На втіху, Міцуо віддала їй одну зі своїх дочок — Мей (за припущенням Мей, її віддали через імені, тому що якби віддали сестру, то сестра була б Місакі Місакі).


Середня школа міста Йоміяма


Ідзумі Акадзава (яп. 赤 沢 泉 美 Акадзава Ідзумі) — відповідальна за безпеку (контрзаходи) в класі 3-3. Сувора, навіть сувора, ніколи не посміхається. Є членом драмгуртка з Аяно і Огура. Таємно закохана в Коїті Сакакибара. Вважає Мей Мисак мертвою, після розповіді Такако Сугіура, про те, як вона вчилася в молодшій школі з дівчинкою, дуже схожу на Мей і яку всі звали Мисак, і пов'язки у неї тоді не було [2] У 11-й серії, побачивши мертву Такако, Акадзава порахувала, що її подругу вбила Мей Мисак, і після цього вона намагається вбити останню. У 12-й серії Акадзава вмирає від осколків скла при вибуху. Ще у Ідзумі був двоюрідний брат Кадзума Акадзава, який наклав на себе руки. Незадовго до загибелі вона згадує, що бачила Коїті півтора роки тому, коли той приїжджав в Йоміяму на похорон своєї тітки.


Сейю: Мадока Йонедзава


Наоя Тесіґавара (яп. 勅使 河 原 直 哉 Тесіґавара Наоя) — однокласник Коїті. Веселий і безтурботний хлопець, спортсмен. Після прослуховування касети, залишеної Кацумі Мацунаґа, зазіхає на Томохіко Кадзія, вважаючи його поведінку підозрілим і прийнявши його за мерця. Любить жартувати над Мей і Коїті на романтичну тему. Прізвисько «ТЕСІ», яке багатьом полюбилося, дала йому Ая Аяно. Закоханий в Ідзумі. Друг дитинства Томохіко, кращий друг Юі; був першим, хто заговорив з Коїті.


Сейю: Томоаки Маено


Юя Мотідзукі (яп. 望月 優 矢 Мотідзукі Ю: я) — однокласник Коїті, художник. Ходив в художній гурток разом з Мей Мисак. У 11-12 серіях допомагав пораненому Наое врятуватися від оскаженілої Кейко Нумата (бабусі Такабаясі). Невеликого зросту, виглядає дещо жіночно.


Сейю: Кадзутомі Ямамото


Юкарі Сакураґі (яп. 桜 木 ゆ か り Сакураґі Юкарі) — одна з класу делегатів, староста класу 3-3. Скромна і тиха дівчина. Помирає, оступившись на сходах і наткнувшись на вістрі парасольки. Її мати, Міеко Сакураґі, в той же самий день загинула в автокатастрофі.


Сейю: Ай Нонака


Томохіко Кадзія (яп. 風 見 智 彦 Кадзія Томохіко) — однокласник Коїті, спільно з Юкари Сакурагі був старостою класу. Друг дитинства Наоі Тесігавари. Був зіштовхнуть Наоей з балкона, але вижив. Після прослуховування касети зійшов з розуму і почав вбивати однокласників. Помер від удару по голові, який завдала Ідзумі Акадзава [4].


Сейю: Міцухіро Ітіки


Такако Суґіура (яп. 杉 浦 多 佳 子 Суґіура Такако) — однокласниця Коїті. Входить в групу «контрзаходів». Після подій в восьмий серії божеволіє і намагається вбити Мей, вважаючи її мертвою, так як по її спогадами вчилася з нею в молодшій школі в різних класах і чула як ту дівчинку звали Мисак, і пов'язки на оці у неї тоді не було (на Насправді ж то була Мисак Фудзіока, сестра-близнюк Мей). Випадково повісилася на проводах в 11-й серії, намагаючись вбити Мей.


Сейю: Місато Фукуен


Ікуо Такабаясі (яп. 高 林 郁 夫 Такабаясі Ікуо) — однокласник Коїті, з народження страждає пороком серця. Коли вирішується розповісти все Коїті, не встигає відповісти навіть на перше питання і вмирає від серцевого нападу. Його бабуся і дідусь були власниками готелю, в яку поселився клас під час екскурсії; бабуся не перенесла смерті онука і зійшла з розуму. Вчинивши в готелі пожежа, вона вбиває свого чоловіка, після чого намагається вбити Юю Мотідзукі і Наою Тесігавару.


Сейю: Сьо Такано


Саюрі Какінума (яп. 柿沼 小百合 Какінума Саюрі) — однокласниця Коїті. Тиха, сором'язлива і не товариська дівчина, її майже не видно за час сюжету. Любить читати книги. Заплітає волосся в дві коси. У 12 серії на неї впала люстра, але Саюри залишилася жива.


Сейю: Йосіно Нандзьо


Юмі Оґура (яп. 小 椋 由 美 Оґура Юмі) — однокласниця Коїті. Складалася в театральному гуртку. Її брат, Ацуси Огура, намагаючись сховатися від лиха, замкнувся вдома, але загинув, коли величезна машина врізалася в їх будинок. Послухавши касету, Огура збожеволіла і хотіла помститися за брата, убивши Мей Мисак. Померла, послизнувшись, впавши з підвіконня і звернувши шию.


Сейю: Іорі Номідзу


Тацудзо Тібікі (яп. 千 曳 辰 治 Тібікі Тацудзо) — бібліотекар, був класним керівником класу 3-3 в 1972 році, саме в той рік, коли прокляття проявилося в перший раз. Також був учителем Ріцуко Миками і Мисак YOміями. Керівник драмгуртка. Пізніше повернувся на посаду класного керівника.


Сейю: Хіроакі Хірата


Сьодзо Кубодера (яп. 久保 寺 紹 二 Кубодера Се:дзі) — класний керівник класу 3-3. Неодружений. Жив із важко хворою матір'ю. Збожеволів через біди класу 3-3 і постійного догляду за матір'ю, убивши її, а після наклав на себе руки на очах у своїх учнів. Перед цим сказав Тібікі, що втомився і залишає все на останнього.


Сейю: Кодзі Міто


Ая Аяно (яп. 綾 野 彩 Аяно Ая) — однокласниця Коїті. Весела, мила і товариська дівчина; разом з Ідзумі ходить в драмгурток. У 4-ої серії Коїті врятував їй життя: коли з вантажівки впало віконне скло, він встиг відштовхнути її в сторону. Пізніше, однак, вона все ж загинула з батьками в автокатастрофі (в 9 серії).


Сейю: Мана Хірата


Кеко Канеко (яп. 金 木 杏子 Канеко Ке:ко) — однокласниця Коїті. Вона здається серйозним, розумним і товариською людиною, дружить з Акі Мацуї. Була вбита Кадзия в 12 серії



Примітки |





Посилання |






  • Офіційний сторінка на сайті Kadokawa Shoten (яп.)


  • Офіційний сайт аніме-адаптації Another (яп.)


  • Офіційний сайт фільму Another (яп.)



  • Інша (роман) в енциклопедії аніме на сайті «Anime News Network»(англ.)


  • Інша (роман) в базі даних аніме на сайті «AniDB»[d](англ.)






Popular posts from this blog

Magento 2 duplicate PHPSESSID cookie when using session_start() in custom php scriptMagento 2: User cant logged in into to account page, no error showing!Magento duplicate on subdomainGrabbing storeview from cookie (after using language selector)How do I run php custom script on magento2Magento 2: Include PHP script in headerSession lock after using Cm_RedisSessionscript php to update stockMagento set cookie popupMagento 2 session id cookie - where to find it?How to import Configurable product from csv with custom attributes using php scriptMagento 2 run custom PHP script

Can not update quote_id field of “quote_item” table magento 2Magento 2.1 - We can't remove the item. (Shopping Cart doesnt allow us to remove items before becomes empty)Add value for custom quote item attribute using REST apiREST API endpoint v1/carts/cartId/items always returns error messageCorrect way to save entries to databaseHow to remove all associated quote objects of a customer completelyMagento 2 - Save value from custom input field to quote_itemGet quote_item data using quote id and product id filter in Magento 2How to set additional data to quote_item table from controller in Magento 2?What is the purpose of additional_data column in quote_item table in magento2Set Custom Price to Quote item magento2 from controller

How to solve knockout JS error in Magento 2 Planned maintenance scheduled April 23, 2019 at 23:30 UTC (7:30pm US/Eastern) Announcing the arrival of Valued Associate #679: Cesar Manara Unicorn Meta Zoo #1: Why another podcast?(Magento2) knockout.js:3012 Uncaught ReferenceError: Unable to process bindingUnable to process binding Knockout.js magento 2Cannot read property `scopeLabel` of undefined on Product Detail PageCan't get Customer Data on frontend in Magento 2Magento2 Order Summary - unable to process bindingKO templates are not loading in Magento 2.1 applicationgetting knockout js error magento 2Product grid not load -— Unable to process binding Knockout.js magento 2Product form not loaded in magento2Uncaught ReferenceError: Unable to process binding “if: function()return (isShowLegend()) ” magento 2